4 d'Octubre de 2016

La ruta enoturística Miravinya es presenta en societat

miravinya4

Ja ho tenim aquí: la ruta Miravinya i tot el projecte que l’acompanya es van presentar ahir oficialment des d’un dels seus miradors, el Balcó del Cardener (Font-rubí), amb la presència d’alguns dels alcaldes del Penedès. L’acte va constituir la culiminació de la feina conceptualitzada i desenvolupada per E2S (impulsada per Enoturisme del Penedès i amb la producció dels nostres partners Geosilva), que consisteix en la posada en valor de cinc miradors del Penedès i una desena de punts intermitjos en una ruta que pretén interpretar el paisatge del vi.

La ruta, pensada per una o dues jornades en vehicle privat i que es pot seguir per mitjà d’un fulletó o, sobretot, d’un aplicatiu mòbil, està plantejada a partir d’un seguit d’al·licients: un cop a cada lloc, i per mitjà de l’aplicatiu mòbil, el visitant pot escanejar el codi QR de la senyalització de l’indret i accedir a un track sonor que explica una curiositat, un apunt o una llegenda del lloc. La plataforma també està contemplada per oferir incentius extra als usuaris que hagin completat tota la ruta.

miravinya99

La presentació pública de la ruta, que ja està en funcionament des de l’inici d’estiu, es va dur a terme des del mirador on es pot contemplar tot el Penedès fins al mar (tot i que el dia no permetia veure tan enllà en aquesta ocasió). El Balcó del Penedès, situat a Font-rubí, va reunir una cinquantena de persones, una bona part de les quals desplaçades en bus des de Vilafranca del Penedès. El final el va posar, com no podia ser d’una altra manera, una copa de cava.

miravinya991

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada