E2S

La Llumineta del Baix Llobregat, tot un èxit a un mes vista del sorteig

2 de desembre de 2016 - Publicat per

bll_llumineta_diaposfacebook1

A falta de gairebé un mes per al sorteig de Cap d’Any, amb el qual anirà d’acord la llumineta online que E2S ha desenvolupat per al Baix Llobregat, ja hi ha una tercera part dels números ocupats. I tot això just el dia que hem començat la seva promoció a les xarxes socials. O sigui, en pocs dies probablement ja no quedaran números i haurem de replantejar-ne la campanya promocional perquè, és clar, ja no podrem fer crida a participar-hi.

La clau, probablement, serà el premi: una cistella amb productes i experiències del Baix Llobregat valorada en 1.000 euros. Tot, a canvi d’escollir un número pel qual només s’ha de “pagar” en espècies: responent correctament una pregunta relcionada amb els atractius turístics del Baix Llobregat per a les festes nadalenques que ja són a la cantonada.

Amb aquesta eina online, hem procurat jugar amb els conceptes de la màgia de Nadal, la sort i, òbviament, l’atractiu turístic de la comarca. Com a mínim, els participants a la llumineta hauran descobert, amb la Llumineta del Baix Llobregat, algun dels ingredients que fan d’auqesta comarca una de les més riques a Catalunya en oferta familiar de proximitat. I bon Nadal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »