E2S

Nova seu, nova etapa, nous reptes, noves esperances

6 de març de 2017 - Publicat per

FullSizeRender 2

Ja som a Manresa. El quarter general d’E2S ja es troba a la capital del Bages, i aquest aterratge ens serveix com a tret de sortida a la nostra nova etapa, en la qual volem convertir la creativitat en l’eina fonamental no només per comunicar, sinó per transformar les organitzacions, els territories i les societats. Juntament amb el nostre estudi, a E2S Manresa hi neix l’Espai Zero, que la setmana que ve ja serà plenament operatiu i des d’on empreses i institucions canviaran per sempre o evolucionaran com mai per mitjà del nostre mètode d’innovació creativa, ZERO.

IMG_8498

Tot això tindrem ocasió d’explicar-vos-ho, així com també el nostre projecte a Barcelona de la mà de la col·laboració amb el gegant Grup Lavinia. Ara és moment de gaudir d’aquest nou lloc des d’on treballar, només mirant enrere per recordar allò que hem après durant els ja 10 anys de trajectòria. El canvi ha implicat deixar el poble que ens va veure néixer i ens ha vist créixer, Cardona. Sempre formarà part del nostre cor i mai no ens faltaran excuses per pensar, si el poble ho vol, en què podem fer per contribuir a millorar-lo.

IMG_8497

2 respostes a “Nova seu, nova etapa, nous reptes, noves esperances”

  1. Alain Jordà ha dit:

    Enhorabona per la trajectòria! Que tingueu molts més èxits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

« | »