22 de Març de 2017

Toroda Imports: com consolidar el cava al mercat mexicà

Web eCommerce de Toroda

Ho ha fet possible l’empresari barceloní José Roda, gens conegut (fins ara) per l’exportació de begudes sinó pel seu èxit en el sector del pesatge industrial (Vidmar). I E2S ha tingut l’honor de participar en aquest projecte, gràcies a la confiança amb aquest incansable emprenedor i de la mà de la reconeguda firma Juvé&Camps.

El projecte va començar a caminar a finals de 2015 i, transcorregut el primer any d’activitat, està obtenint grans resultats. El gran repte (i la principal motivació) de José Roda en aquesta iniciativa consisteix, més enllà de comercialitzar cava català, impulsar la cultura del cava al país nord-americà amb la vista posada al conjunt de l’Amèrica Llatina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada