29 de Maig de 2017

Personalitats i clients professionals promocionen Fibracat en dos vídeos produïts per E2S

El tercer aniversari de Fibracat i divuitè d’Altecom (l’empresa mare) ha servit com a excusa perquè diferents personalitats, d’una banda, i clients professionals reals, de l’altra, ajudin a promoure a la xarxa el primer operador global de comunicacions català. Per mitjà de dues produccions audiovisuals d’E2S, els “amics” de la firma manresana estan creant autèntic furor a la xarxa.

Des del President Puigdemont fins al capità del Bàsquet Manresa, Roman Montañez, passant pel propi alcalde de la ciutat, Valentí Junyent, o el directiu de Pimec Esteve Pintó, feliciten en un vídeo l’aniversari tant de Fibracat com d’Altecom, de capital totalment familiar i nascuda a Manresa l’any 1999.

En el segon vídeo llançat a les xarxes, d’altra banda, clients reals, tots de caire professional, expliquen de quina forma la fibra òptica ha canviat la seva forma de treballar i quins motius els van fer confiar en Fibracat per sobre de la resta d’operadors, tots gegants de facturació al costat de l’empresa manresana.

 Entre els clients reals s’hi troba, a més, el testimoni de la directora d’E2S, Núria Sala, que s’ha volgut sumar a la cadena de bones paraules cap a aquest operador, ja considerat el primer català global del món de les telecomunicacions (amb fibra en procés d’expansió a tot Catalunya, televisió i telefonia mòbil).

Mentrestant, E2S es troba en un estret procés de col·laboració amb Fibracat, des de la creació de l’aplicatiu mòbil de Fibracat TV fins a la preparació de la festa central del seu aniversari, passant per altres projectes que veuran la llum durant el 2017. En definitiva, tot un orgull comptar amb la confiança d’aquesta gran marca.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada