3 de Juliol de 2017

G10: la targeta de gimnàs pensada per a usuaris poc regulars, famílies i empreses

Els temps canvien i els hàbits de molts consumidors i usuaris defugen els lligams. Per això, el gimnàs Gimbe de Manresa ha tret la G10: una targeta multiusuari de 10 accessos pensada tant per a usuaris que hi acudeixen amb poca constància com per a famílies i empreses que es vulguin “repartir” les sessions.

La G10 és una de les aportacions d’E2S al Gimbe, amb qui ens trobem en fase de desenvolupament d’un pla d’acció desenvolupat per mitjà de la nostra metodologia d’innovació creativa Zero, que ajuda organitzacions i territoris a millorar la seva competitivitat i el seu posicionament. A més, incorpora el “pack de benvinguda” que podeu veure a la imatge, una capseta dins de la qual hi ha una tovallola, la pròpia targeta G10 i, molt important, 20 hores d’aparcament gratuït.

Aquest estiu ens posarem tots en forma. I viurem amb intensitat els avantatges de ser Gent Gimbe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada