3 d'Agost de 2017

Orgullosos de la nostra col·laboració amb l’univers Alfons Cornella

Infonomia va ser el primer client que va trucar a la porta d’E2S, ara fa 11 anys. Avui, el que nosaltres anomenem “Univers Alfons Cornella” (Infonomia, Co-Society, ara Institute Of Next), és el nostre gran referent no només en termes d’innovació, sinó de tarannà, de concepció del propi projecte professional com una eina d’enriquiment personal sense límits. Hi ha major riquesa que aquesta?

A hores d’ara tenim la sort de continuar comptant, en projectes molt concrets, amb la confiança del primer client que vam tenir. Però el que més ens agrada és poder parlar de la col·laboració que mantenim amb el gran referent d’innovació a l’Estat espanyol. Una de les nostres fórmules de col·laboració consisteix en el seguiment i cobertura de les Co-Session que, quatrimestralment, celebren els membres de Co-Society, responsables d’algunes de les empreses espanyoles més importants.

En la darrera d’aquestes trobades, vam poder conèixer la nova seu de l’equip d’Alfons Cornella, que dóna nom al seu nou projecte, a la nova etapa de futur: Instute Of Next. Però d’això en parlarem en una altra ocasió. Ara ens toca enorgullir-nos de poder formar part, en la mesura que ens ocupa, d’un cercle de confiança com aquest. Novament: existeix major riquesa?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada