1 d'Agost de 2017

Rodatge d’E2S per a una nova campanya al Pallars Jussà

El visor de la nostra càmera en un moment de rodatge, a Lo Quiosc (Talarn).

Tornem a passejar per terres pallareses. Tornem a estar de rodatge al Pallars Jussà, on implementem una de les accions definides per la nostra estratègia de posicionament turístic: un vídeo promocional que posi en valor tot allò que té de positiu la llunyania de la comarca.

Una història protagonitzada per una família amb una noia adolescent i un nen entremaliat dotarà aquesta producció de l’argument necessari per seduir (esperem!) el públic objectiu al qual volen arribar els agents turístics del Jussà, fonamentalment famílies de l’àrea metropolitana de Barcelona amb un especial interès per la natura i la gastronomia.

La tenda que no toca al terra, lloc on “dorm” la família protagonista de la història.

Durant tres intensos dies, el rodatge ha transcorregut per diferents racons del Pallars Jussà, des de l’estrema Vall Fosca fins a la remota Ruta dels Voltors, on hem donat menjar a aquests ocells carronyaires i hem viscut a pocs metres nostre un espectacle molt difícil de veure a Catalunya. Hem sopat sota les estrelles, hem dormit en una curiosa tenda de campanya suspesa a l’aire i hem navegat sobre una divertida taula de surf a pedals. Ens hem divertit com en poques ocasions treballant i hem tornat a marxar del Jussà amb unes terribles ganes de tornar. Transmetrem això en el resultat final, segur!

El moment en el qual els voltors baixen del cel a menjar carronya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada