25 d'Octubre de 2017

Un interactiu de realitat virtual serveix a Domini Ambiental per presentar el seu innovador EEPoint

El projecte EcoElectricPoint (EEPoint), desenvolupat per Domini Ambiental i amb el qual E2S ha col·laborat des dels inicis, ha fet la seva “posada de llarg” a Municipàlia (Fira de Lleida) per mitjà d’un muntatge de realitat virtual conceptualitzat per nosaltres. Gràcies a la col·laboració amb Renders Arquitectura, hem volgut mostrar la versatilitat d’aquesta flexible infraestructura (una caseta energèticament independent) per mitjà de la simulació de 6 espais interiors que es visualitzen amb ulleres Oculus Gear VR.

Municipàlia, la fira especialitzada en serveis i productes orientats a administracions i consorcis públics, ha servit per a la primera presentació oficial del propi projecte EEPoint, que segueix una estratègia de posicionament duta a terme a l’Espai Zero d’E2S (Manresa). En aquest sentit, el departament intern de comunicació de Domini Ambiental, que ha coordinat aquest llançament, presentava el nou catàleg de productes d’EEPoint i un seguit de simulacions que posaven de manifest la versatilitat del projecte.

A més, Domini Ambiental disposava d’espai en el seu estand des d’on presentar totes les solucions que ofereix en matèria d’energies renovables i autosostenibles, des d’energia fotovoltaica fins a geotèrmia, passant per tractaments d’aigües o altres aplicacions a l’avantguarda de les tendències mediambientals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada