19 d'Octubre de 2017

Els premis ADN Emprèn reconeixen la trajectòria emprenedora dels fundadors d’E2S

Núria Sala (5d) i Dani Sala (6D), juntament amb la resta de premiats, els organitzadors i patrocinadors dels premis i l’economista i exconseller Andreu Mas-Colell.

La primera edició dels premis ADN Emprèn a l’actitud emprenedora ha reconegut els fundadors d’E2S, Núria Sala i Dani Sala, amb un dels dos accèssits de la categoria ADNStarter. El guardó, dotat amb 500 euros, reconeix la trajectòria emprenedora dels dos socis, especialment per la creació i consolidació d’E2S però també per les iniciatives d’emprenedoria social i promoció del territori que han desenvolupat durant els 10 anys de recorregut professional conjunt.

El primer premi de la categoria va ser per a Jordi Santacana, creador de la moianesa Catuav, que va compartir protagonista amb Josep Maria Sala (ADN Transformer), de Delícies del Berguedà, i el reconegut empresari Sebastià Catllà (ADN Gurú), d’Oliva Torras i Collbaix. Al costat de Núria i Dani Sala, va rebre també accèssit el vigatà Josep Dosta, creador de la firma d’ulleres de disseny amb fusta Woodys Barcelona.

La cerimònia de lliurament, celebrada a Mas Vinyoles Hub (un comples de desenvolupament i consolidació de projectes emprenedors amb èxit internacional, a Sant Pere de Torelló), va comptar amb una conferència de l’exconseller i prestigiós economista Andrau Mas-Colell, que va esperonar les empreses a obrir mercat a Europa, començant per França, per contrarrestar un probable boicot espanyol en el marc del clima polític actual.

Els premis ADN Emprèn han rebut el patrocini de la UVic-Universitat Central de Catalunya, la Fundació La Caixa i els ajuntaments de Torelló i Sant Pere, en un acord de col·laboració estret amb el projecte Mas Vinyoles Venture Factory impulsat per l’emprenedor i inversor Ermen Llobet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada