18 d'Octubre de 2017

El web de Bages Turisme, creat per E2S, culmina un procés col·laboratiu de prop de 500 agents públics i privats

D’esquerra a dreta, Núria Sala (directora d’E2S), Imma Franch (cap del departament de Disseny) i Eladi Sánchez (dissenyador multimèdia), durant la presentació.

La posada en marxa del nou portal del turisme del Bages (bagesturisme.cat), creat per E2S, ha culminat un procés col·laboratiu de prop de 500 agents turístics públics i privats de la comarca, que han sumat esforços per omplir de propostes interessants i atractives aquest veritable catàleg online de turisme familiar, oci i entreteniment.

La presentació, a la seu del Consell Comarcal del Bages, va fer les funcions de tret de sortida del nou projecte de promoció turística de la comarca, també amb l’arrencada de xarxes socials que procuraran convertir tràfic cap al nou portal. El web ha prioritzat l’optimització d’experiència d’usuari i l’agilitat de cerca. També ha creat un gestor perquè des de tots els municipis s’hi pugui pujar i actualitzar continguts, tal com han estat fent els agents turístics en les darreres setmanes.

Es tracta d’un web molt intuïtiu i de fàcil navegació, amb una interfície que permet trobar ràpidament els principals actius turístics, les seves propostes, la situació en el mapa i la forma d’arribar-hi. A més, una agenda col·laborativa facilita la promoció i la cerca d’activitats, certàmens i convocatòries.

Una vegada més, estem orgullosos del projecte alhora que agraïts per la confiança que ha tornat a dipositar en nosaltres el Consell Comarcal del Bages, la terra on hem nascut i on volem continuar creixent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada