5 de Novembre de 2017

Product animation: una eina directa i precisa per connectar amb el client

Fotograma del vídeo d’animació de producte (product animation) de Collbaix Security Shutters, produït per E2S.

No hi ha una eina més directa, sintètica, concreta i amena per transmetre el teu missatge amb pèls i senyals. El vídeo d’animació de producte (product animation) ja és utilitzat per moltes organitzacions, marques i territoris per arribar al segment més interessant del seu públic potencial: aquells que ja tenen inquietud per un producte com el seu i en volen conèixer els detalls sense llegir-se catàlegs ni llistes de característiques.

En 1, 2, 3 o 4 minuts, un vídeo d’animació pot explicar molt sintèticament però alhora de forma molt pràctica allò que fa diferent un producte o servei respecte la competència, les característiques més destacades i, en definitiva, la proposta de valor que aporta al client. Una product animation ben plantejada és aquella que reté l’interès de l’usuari perquè, més enllà de promocionar el producte o servei en qüestió, constitueix una descoberta, un aprenentatge o una sorpresa que podrà explicar al seu cercle. És a dir: la promoció continuarà.

Frame del product animation (vídeo d’animació de producte) per a l’escola de tecnificació esportiva Soccer Dreams Factory (Sidney, Austràlia), produït per E2S.

A E2S portem anys defensant aquesta excel·lent eina de comunicació. Us convidem a veure’n alguns exemples al nostre canal de Youbute: https://www.youtube.com/playlist?list=PLV15OzNgbrxIcbdz4di-XvorHSQnp2jok

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada