20 de Febrer de 2018

Setmana plena de workshops creatius: participació ciutadana, experiència d’usuari i posicionament de marca

La setmana passada a E2S vam anar de bòlit! El nostre espai es va omplir tots els dies d’amics i amigues fent els nostres workshops creatius, i podem dir que van ser experiències molt productives i magnífiques.

Vam començar el dilluns amb una sessió creativa amb els amics de Town, per a la millora organitzativa d’un important client institucional.

El dimarts, l’Escola Montserrat va viure un workshop creatiu d’experiència d’usuari (UX). El workshop va brillar amb noves i emocionants idees que van estar seguides d’un taller de cuina creativa, organitzat per Grup Llobet, molt divertit i enriquidor.

Pel que fa al dimecres, Diesa Restauració va venir a sorprendre’ns amb aportacions pioneres que van anar sorgint durant el taller creatiu de posicionament de marca. El workshop va continuar a un dels seus restaurants, on es van acompanyar l’enginy amb un tast gastronòmic boníssim.

Vam acabar la setmana destinant el dijous i el divendres a una dinamització creativa amb els amics de Fuelfor, per a una destacada multinacional del sector sanitari.

Hem de dir que, per E2S, totes aquestes experiències ens aporten un gran valor d’aprenentatge. No ens deixem de meravellar mai per la capacitat que teniu de generar idees plenes d’il·lusió i futur.  Moltes gràcies, amics!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada