6 de Març de 2018

E2S posa ritme a la Transèquia 2018 amb una batucada creativa

El diumenge passat a la Transèquia, organitzada pel Parc de la Sèquia, va acollir un total de 5.173 participants. E2S va contribuir en aquest magnífic esdeveniment, i ho vam fer de la millor manera que sabem: sent creatius!

El Parc de la Sèquia va voler millorar l’experiència d’usuari dels caminadors de la Transèquia i va acudir a nosaltres. Com a gest d’agraïment a la seva confiança, que dura des de fa tres anys, E2S va donar ritme i xerinola portant la batucada TKMB de Solsona, uniformats amb petos on es llegia “sigues creatiu i seràs més feliç”.

La batucada estava als punts on la gent feia una petita parada: a la sortida de Balsareny, l’avituallament de Sallent i l’avituallament del Polígon de Santa Anna de Santpedor. La reacció dels participants no es va fer esperar, ningú es va poder resistir als ritmes contagiosos de la batucada, ja que tothom qui passava pel seu costat acabava ballant celebrant la seva estada a la Transèquia. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada