1 de Març de 2018

Del taxi-dron a la nevera que ens cuida: E2S torna al Mobile World Congress

El taxi dron, la nevera que fa la compra i proposa dietes en funció de l’estoc i l’activitat de la persona, la irrupció del 5G o els projeces innovadors ultradisruptius que trepitgen fort al 4YFN són alguns dels al·licients que vam poder conèixer al Mobile World Congress d’aquest any. Per segon any consecutiu, E2S hi va assistir com a convidada juntament amb altres representants de Ben Fet, la marca de qualitat dels productes i serveis catalans. El Mobile es va reafirmar a Barcelona. La fira tecnològica més innovadora del planeta va presentar les novetats que vénen en un horitzó ja sacsejat per l’Internet de les Coses (IoT): aparells i objectes multiconnectats que proveeixen informació al gran “big brother” en què ja s’ha convertit el “big data”.

 

 

El gran reclamd el cartell d’enguany eren Samsung i Sony (amb els seus models Galaxy S9 i Xperia XZ2, respectivament, i totes les possibilitats que ofereixen en relació a altres “wearables”). Però en la visita per mitjà de GoingDigital, gràcies a ACCIÓ, la nostra directora Núria Sala va poder descobrir empreses de menor dimensió i, fins i tot, més innovadores i atrevides, amb un interès molt especial en aquelles dedicades al món del retail.

En el MWC, ens vam quedar amb l’espectacular sensació de tocar el futur. Tot i que el món on ens ha tocat viure corre tan de pressa que aquest futur ja és present.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada