7 d'Abril de 2018

Torna el SuperMes de les famílies al Baix Llobregat, novament amb E2S al darrere

El SuperMes del Baix Llobregat, el mes d’abril dedicat a les famílies i que posa d’acord un centenar d’agents turístics, d’oci i restauraició de la comarca, ja té en marxa la seva tercera edició i novament (com en totes les edicions) ha comptat amb E2S per tota la seva promoció.

A més de la imatge de la campanya i la creativitat publicitària, que enguny va dedicat als superpoders dels petits, E2S s’ha encarregat de tots els materials, suports i formats promocionals, començant per un web que constitueix el gran aparador de la campanya i des d’on els usuaris han d’activar qualsevol promoció. E2S també capitalitza la promoció a xarxes socials.

Després de quatre anys de col·laboració constant i continuada amb el Patronat de Turisme del Baix Llobregat, ens fa molta il·lusió retrobar-nos amb una campanya d’èxit com la del SuperMes, referent indiscutible del turisme familiar a Catalunya. Feu-hi un cop d’ull: http://elsupermes.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada