8 de Juny de 2018

E2S retrata les vides quotidianes de pacients per a la farmacèutica Amgen

Gràcies a la col·laboració amb als amics de Fuelfor, un dels grans referents mundials en disseny d’experiència d’usuari en el món de la salut, E2S ha produït una sèrie de reportatges sobre la convivència de pacients amb una malaltia específica, per a la farmacèutica Amgen.

La multinacional nord-americana ha posat en marxa una línia important d’estudi al voltant de l’experiència de pacient, amb la clara vocació de reforçar la centralitat de l’usuari en els tractaments més enllà dels resultats purament clínics. El treball d’E2S ha estat només l’última part del procés, després que Fuelfor hagi liderat un estudi en profunditat de casos i el treball d’anàlisi amb un grup de treball de la companyia farmacèutica.

En la sèrie de reportatges, hem conegut la vida d’aquests pacients i de quina forma la medicació i els seus efectes els condiciona el dia a dia, el present i el futur. Per motius de confidencialitat, tant dels pacients com del procés, no en podem donar més detalls. Només podem dir que explicar històries com aquestes, d’autèntica superació i d’humanitat sense límits, és un autèntic privilegi. Treballar al costat d’excel·lents professionals com els responsables de Fuelfor i els líders d’innovació d’Amgen ha estat, per a nosaltres, un aprenentatge fascinant.

Dins

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada