3 de Juny de 2018

Les tendències gastronòmiques que canvien el món: E2S visita la cita anual del sector mundial a Chicago

Traçabilitat per al consumidor que s’amplificarà encara més amb el blockchain, supermercats que s’apropen als restaurants i on els clients hi van a socialitzar-se, robotització de processos tant en el retail com a restaurant, incorporació de les tecnologies biomètriques per a la millora de l’experiència d’usuari o el disseny d’envasos i aliments amb consciència per al planeta són només algunes de les tendències que apunta el National Restaurant Association Show (Chicago), una de les cites mundials per al sector de la gastronomia.

La directora d’E2S, Núria Sala, ha visitat aquest esdeveniment anual, la cita obligada per a les empreses dedicades o interessades en les tendències que s’avancen al futur en matèria d’alimentació i gastronomia, no només des del punt de vista de la restauració (origen d’aquesta mostra), sinó també pel que fa a la distribució alimentària. De fet, l’aproximació del retail a la restauració ja és un fet i anirà a més, amb formats de supermercat on els usuaris puguin menjar-hi o encarregar el menjar de casa, alhora que aprenen a menjar millor i se socialitzen amb persones que tenen interessos comuns.

El transcurs d’aquesta gran fira i tot un recorregut d’exploració a la ciutat i el seu entorn ha servit a E2S per elaborar un resum al voltant de les tendències i les oportunitats que s’obren als sectors que giren al voltant de la gastronomia i l’alimentació a Catalunya. Si hi esteu interessats, ja sabeu on som.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada