14 de Juny de 2019

El vestíbul de la Residència i Centre de Dia Sant Andreu ja llueix, com l’entrada de l’Hospital i la torre exterior

La Residència i Centre de Dia Sant Andreu ha inaugurat el nou vestíbul de l’equipament, més ampli, lluminós i modern. Un pas més en l’adequació de les instal·lacions de Sant Andreu Salut a la nova imatge dissenyada per E2S.

Aquesta actuació és de les més visibles executades fins ara, després d’haver renovat també la imatge del vestíbul d’entrada i de la torre exterior de l’Hospital de Sant Andreu.

Amb aquest condicionament acaben els canvis d’imatge exterior de l’Hospital i de la Residència i Centre de Dia iniciats els 2018, quan es va adoptar un nou nom per a la fundació (Sant Andreu Salut) i E2S va dissenyar una nova imatge de marca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada