Reptes

BEN FET! Qualitat d’aquí

La feina desenvolupada per aquest client respon a l’estratègia corporativa desenvolupada per Edosessa.

Creació i conceptualització de la marca BEN FET! Qualitat d’aquí. Disseny de la imatge corporativa i de tot l’entorn gràfic: publicitat (anuncis en premsa, opis i espot), distribució (cartelleria i  elements indicadors en el punt de venda), producció (etiquetatge), exportació (That’s good! Catalan quality) i web.

El símbol de la marca BEN FET! ens serveix tant com a globus de diàleg en totes les aplicacions gràfiques i així senyalar-lo en el punt de venda. Conceptualment hem buscat una forma amable i atemporal, una tipografia seriosa, elegant i moderna, amb un punt de color turquesa aprofitant la mateixa forma de globus per a la Q de qualitat.

Del projecte Ben fet! E2S n’ha creat el discurs i els continguts, i per això, va ser qui va presentar la iniciativa el passat 14 de març a Sant Benet de Bages davant d’un centenar de personalitats empresarials de Catalunya. Aquell mateix dia també es va estrenar un petit audiovisual (d’E2S Productora) on s’exposa, de forma dinàmica, el manifest del projecte. Aquest mateix audiovisual, així i com la filosofia del projecte, també es van presentar en el marc dels Premis PIMEC de la mà del President de PIMEC Josep González i del mateix Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya.

BEN FET! és una iniciativa de PIMEC, la patronal catalana de la petita i mitjana empresa, impulsada per un grup d’empresaris dins del qual hi ha la directora d’E2S, Núria Sala.