Reptes

Espai Priorat: una gran experiència a peu de vinya

Entre el 25 i el 27 de maig hem pogut gaudir d’una gran experiència a peu de vinya. El Consell Regulador de la DOQ Priorat ha confiat de nou en E2S per recollir el testimoni gràfic del que ha estat Espai Priorat 2017.

I no ha estat poca cosa. Aquest esdeveniment bianual, ara en la seva quarta edició, ha reunit a 70 professionals del món del vi, provinents de tots els racons del món, per tal que de que coneguin de primera mà el perquè, el què i el com del territori. Al llarg de tres dies intensos els visitants han participat en conferències, han trepitjat el sòl del Priorat, s’han enfilat per vinyes costerudes, han visitat cellers i parlat amb els vinyataires i han tingut l’oportunitat de degustar uns 200 vins, presentats al tast principal que va tenir lloc al refetor de la Cartoixa d’Scala Dei.

Una experiència sensorial completa, un aprenentatge de primera mà, i el poder compartir visions en un entorn tan internacional són alguns dels aspectes que fan d’Espai Priorat un esdeveniment singular que els sommeliers, xefs, autors, crítics i la resta de professionals del ram del vi han valorat amb un excel·lent.  

E2S enguany hem complementat les gravacions a peu pla i les entrevistes als visitants amb imatges aèries preses des de drone, que han donat un caire ben especial a les gravacions. No cal dir que ja esperem amb ganes l’Espai Priorat 2019.