Reptes

Fundació Cardona Històrica

Visita Cardona Quadríptics de promoció turística de Cardona des de tres punts de vista: la visita genèrica, la vila ducal (amb el nucli històric medieval) i el Parc Cultural de la Muntanya de Sal. E2S n’ha conceptualitzat i creat els continguts, ha fet el disseny i ha realitzat les diferents sessions de fotografia per mitjà del reconegut i premiat fotògraf Òscar Rodbag.

Disseny i desenvolupament del web de promoció turística, web de venda d’entrades i app mòbil. L’app està disponible en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) i es pot descarregar des de http://app.cardonaturisme.cat o cercant “Visita Cardona” a l’App Store (iPhone i iPad) o al Play Store (dispositius Android).

Cardona Castle Quadríptic de promoció turística de Cardona orientat a un públic general i de diferents nacionalitats, bàsicament instal·lat a l’àrea metropolitana de Barcelona i que busquen complementar la seva visita a la ciutat amb ofertes alternatives. En aquesta línia, creació d’una carpeta i de 8 cupons descompte per a promocionar els diferents atractius turístics de Cardona al mercat d’escapades.

E2S ha fet el disseny del quadríptic i també d’un display per al seu emplaçament en llocs destacats amb trànsit de clients potencials (hotels, punts d’informació turística, centres d’interpretació). Es tractava d’un encàrrec de l’Ajuntament de Cardona en coordinació amb Advanced Leusure Services (ALS).

E2S és l’encarregat de dissenyar tots els materials de promoció turística de Cardona (anuncis per a premsa i bàners).