E2S

Collbaix

Vàrem conèixer a E2S per referències d’un dissenyador gràfic i la veritat és que ha estat molt fàcil treballar amb ells. L’equip de treball que tenen és molt profesional i creatiu, aportant idees i afinant el projecte fins al final.

Hem fet diferents projectes i segur que en farem més. Una empresa 100% recomanable.

— Didac Contreras
Director general de Collbaix

Fundació Aigües de Manresa

Des de la Fundació hem tingut la sort de poder treballar en diverses ocasions amb aquest gran equip de professionals i la veritat és que sempre ens acaben sorprenent per la seva gran capacitat resolutiva. En cada un dels encàrrecs són capaços d’imaginar allò que vols, i fer-te volar veient un resultat final que sempre sorprèn per la creativitat que s’hi ha afegit. Amb ells l’eslogan “Tot és possible” pren força i és una gran màxima que veus que saben aplicar.

Un gran equip de persones amb eines i habilitats per posar màgia a tots els encàrrecs que els hi puguis fer. Gràcies per ser-hi, seguirem confiant amb vosaltres.

— Laia Muns
Directora Fundació Aigües de Manresa

Fundació Catalunya - La Pedrera

Treballar amb E2S és una garantia. L’equip d’E2S té la capacitat d’entendre i analitzar ràpidament les teves necessitats i traduir aquestes en les millors accions per aconseguir els teus objectius. I tot amb una dosi de proximitat i professionalitat.

— Montse Xixons
Directora de Comunicació

Infonomia

E2S ha estat sempre una experiència impecable; experiència en els dos sentits: és un plaer treballar amb ells, i tenen una experiència que sempre ha estat fonamental per a complementar els nostres projectes. I impecable perquè el valor que aporten és substancial: mai executen, sempre addicionen, multipliquen, i fan que el resultat final sigui sempre més del que tu esperaves.

E2S no és un proveïdor: és un partner de veritat. El que els anglosaxons dirien un “trusted partner”: algú de qui te’n fies a ulls clucs. A banda, tinc l’honor d’haver estat un dels seus primers clients, i ells no saben que qui va aprendre més de l’experiència sóc jo… Gràcies!

— Alfons Cornella
Fundador d’Infonomia
Fundador de Co-society

Televisió de Catalunya

Hem treballat diverses vegades amb la productora E2S (a destacar el cas dels prestigiosos documentals “Emboscats” i “El Setge de Cardona”).

Ens han demostrat saber compaginar el talent creatiu, la seriositat professional i l’empenta. Uns bons companys de viatge amb qui val la pena comptar.

— Jordi Ambròs
Director d’El Documental, TV3

La Bruixa d'Or

L’experiència de la Bruixa d’Or amb E2S crec que, amb tota modèstia, la puc donar millor que ningú per aquests motius:

1. Els vaig conèixer fa temps, quan E2S tenia just 2 anys, i vaig dedicar temps a fer-los veure que tenien un futur molt bo.

2. Els conec molt bé per la relació d’anys, i del dia a dia amb ells.

3. Estan al dia, saben transgredir, són seriosos, innovadors i cumplidors.

— Xavier Gabriel
Propietari de La Bruixa d’Or

Lavinia

Des de fa cinc anys, Lavinia i E2S han establert nombroses col·laboracions i sinergies, fruit de la sintonia i la confiança professionals entre les dues parts. Des de Lavinia valorem enormement la qualitat, la creativitat, la proposta de solucions imaginatives, sòlides i sensates, la disponibilitat i l’esperit emprenedor i positiu de l’equip d’E2S. Fruit d’aquesta col·laboració han sorgit projectes com el programa «Carrers» (XAL), o els documentals «1711, El Setge» (TV3) i «El món on volíem viure. Robert Capa, 15 de gener de 1939» (TV3, TVE). La relació de complicitat i de compromís amb l’excel·lència professional entre E2S i Lavinia continuarà, espero, donant bons fruits durant molt temps en el terreny de la creació i la producció audiovisuals.

— Jordi Ferrerons
Director de Continguts del Grup Lavinia

Fundació Francisco Godia

Treballar amb E2S és una experiència poc freqüent. La seva professionalitat i qualitat del seu treball fan que els projectes flueixin cap a un resultat excel·lent.

— Nadia Hernández Henche
Fundació Francisco Godia

Escola Dansa Solsona

E2S és Il.lusió, optimisme, perseverància i capacitat per a fer realitat un somni mitjançant un projecte que sent com a propi i de manera especial per cada cas, per cada empresa, per cada persona.

— Martí i Fina
Escola Dansa Solsona

Òmnium Solsonès

Per a Òmnium solsonès és un plaer treballar amb E2S; perquè sense perdre el tracte proper i amable, treballen amb una gran professionalitat i rapidesa. Són creatius, agosarats i ens guien pel complicat món de la difusió amb un gran encert. La seva feina està essent clau per al creixement dels premis DRAC.

Per molts anys!

— Ramon Segués
President d’Òmnium Solsonès

Fundació Cedricat

Per a mi col·laborar amb la Núria Sala i l’equip de E2S ha suposat una  satisfacció doble. D’una banda,  descobrir una empresa amb gent de primer nivell, creatius, apassionats per la feina ben feta i amb un compromís sense reserves amb els seus clients. De l’altra que hagin fet l’aposta de viure i treballar al món rural. Ells són la millor prova que no hi ha més límits al que es pot fer, en i des del territori, que el talent i la capacitat d’acció. Per això des de Cardona han arribat arreu i arribaran on vulguin!

— F. Xavier Ballabriga
President de la Fundació Cedricat