11 de Juny de 2018

La RTS suïssa estrena avui el documental “Gamper, l’inventor del Barça”, i la premsa alimenta l’expectativa

Aquesta nit, per primer cop, un projecte amb la participació d’E2S surt a la televisió suïssa: “Gamper, l’inventor del Barça”, s’estrena avui en una de les pantalles coproductores, la televisió pública RTS. I la premsa helvètica ha generat una gran expectativa davant del que es preveu una obra molt ben acollida per la crítica europea. De fet, les estrenes catalana i alemanya (també com a coproductors) ha obtingut uns resultats excepcionals, i l’associació dels orígens del Barça a la Suïssa del segle XIX constitueix ara una gran promesa per als espectadors del país alpí.

El documental, que retrata la vida gens fàcil de Hans (Joan) Gamper en un context sociopolític i econòmic convuls a la Catalunya del primer terç del XX, ha estat una coproducció internacional, amb les televisions catalana i suïssa com a principals actors però també amb l’esportiva Teleclub i les dues productores, Lavinia i PointProd. E2S ha col·laborat amb Lavinia en el desenvolupament del projecte, la direcció de fotografia i l’art del projecte. Una vegada més, un orgull col·laborar amb els amics de Lavinia i amb els enormes professionals que en formen part.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Segueix-nos a LinkedIn