31 de Juliol de 2018

El poder del coneixement intern: aprendre dels companys i companyes de feina

Bill Gates defensa l’obertura dels països a l’arribada de talent de tot el món amb un raonament ben senzill: com més persones, més cervells; i, com més cervells hi ha en un lloc, més competitiu és. D’aquest plantejament se’n desprèn una enorme oportunitat que a les organitzacions encara els costa veure: dins de qualsevol equip professional hi ha una acumulació de coneixement que, compartit, multiplica de forma exponencial les capacitats de cadascun dels seus membres. Seria el més semblant al coneixement compartit al núvol, allò amb què les màquines cada dia seran més intel·ligents sense, això no, l’emocionalitat que defineix les persones.

Aquest estiu, a E2S estem intentant exprimir al màxim el coneixement acumulat a casa. Cada divendres, dediquem una bona estona a aprendre d’un dels membres del nostre equip, i gràcies a això estem experimentant un creixement personal i professional sense precedents. És realment fascinant connectar l’equip al voltant de temes com la robòtica i la intel·ligència artificial, la programació i el desenvolupament web, les eines per millorar i aprendre en xarxa, el poder dels màpings i la potència amb què la llum canvia el nostre concepte de la realitat o el paper de l’art per canviar la forma de treballar a les organitzacions.

Això ens ha fet pensar que les organitzacions tenen el poder d’autotransformar-se i créixer des de dins, alhora que faciliten que cada membre dels seus equips creix personalment i professional i rep autèntiques dosis de motivació. Empreses i institucions: totalment recomanable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn