13 d'Octubre de 2018

E2S dissenya una innovadora visita per explicar en societat el projecte Manresa 2022

Hora 20:22. Aquest és el nom de la visita que pretén explicar, en grups reduïts de ciutadanes i ciutadans, el projecte Manresa 2022 i les oportunitats que genera per a Manresa. A encàrrec de l’Ajuntament de Manresa, E2S ha dissenyat una forma innovadora d’explicar aquesta fita, que aprofita el 500 aniversari de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat per impulsar el patrimoni, la cultura i els atractius turístics locals.

No podem fer un spoiler massa extens, però us avancem que es tracta d’una experiència absolutament inèdita i atípica: audiovisual, efectes sonors, interacció digital, dansa contemporània i gastronomia es combinen per mostrar d’una forma panoràmica i alhora detallada el que ja ha aconseguit Manresa 2022 i l’horitzó que li espera a Manresa a quatre anys vista.

Tot plegat conflueix en una visita d’unes dues hores que es fan realment curtes, una estona per connectar amb la ciutat en un itinerari guiat que va des de la plaça de Sant Domènec fins al carrer del Balç passant per la basílica de la Seu. Estigueu atents a noves convocatòries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn