12 de Desembre de 2018

Estrenem Senyals: les innovacions del mes en 30 minuts

Una dotzena de persones podran conèixer, cada mes, una cinquantena de casos reals, projectes i idees d’abast internacional que exemplifiquen tendències socials i de negoci. Un cicle mensual que es va estrenar ahir a l’Espai Zero d’E2S, amb la participació d’una dotzena de professionals de camps tan diversos com l’energia, la formació, la indústria metal·lúrgica o l’alimentació.

Tots ells van poder conèixer de primera mà la primera selecció mensual presentada per Mercè Gamell, consultora d’innovació d’E2S. Després de l’exposició de 30 minuts, els participants van compartir un debat al voltant de l’extrapolació d’aquestes tendències als seus respectius àmbits, i van aportar les seves contribucions per a la millora d’aquesta eina que tot just es presentava en societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn