11 de Gener de 2019

Segona sessió de Senyals, el petit format per a ments inquietes

L’Espai Zero d’E2S va ser l’escenari aquest dijous de la segona sessió de ‘Senyals’, l’exposició mensual de casos reals, projectes i idees d’arreu del planeta que exemplifiquen realitats i tendències socials i per als negocis.

Aquesta segona sessió va reunir una quinzena de professionals de sectors com l’educació (escoles i universitats), el dret, el retail o, fins i tot, de fundacions. Perfils i interessos diversos que van generar debats i reflexions després de veure una cinquantena de casos relacionats amb les experiències d’usuari, la robòtica social, la salut, l’economia circular, el fake internet i les we-brands.

A E2S vam crear el ‘Senyals’ com a eina per a la nostra pròpia formació, i ara volem compartir aquest coneixement cada mes amb persones inquietes i actives, que volen estar al dia de les novetats en diferents sectors i sortir del dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn