15 de Febrer de 2019

‘Senyals’ es consolida com una cita única a Manresa

 

La tercera edició de ‘Senyals’, a l’Espai Zero d’E2S, ha consolidat aquesta cita mensual i única a la capital de Bages: un repàs a l’actualitat que comença a congregar una petita comunitat de ments obertes que acaba generant un debat de gran qualitat.

En les tres sessions que s’han dut a terme fins ara hem tractat una trentena de temàtiques diferents: des de les més recurrents, com l’aplicació de les noves tecnologies als negocis o la sostenibilitat, fins d’altres de més concretes, com l’edició genètica i l’ètica. Totes, això si, de plena actualitat.

En aquesta tercera sessió s’han exposat les novetats del CES 2019 de Las Vegas, la fira de l’electrònica de consum més gran del món. També hem parlat sobre privacitat en l’ús de dades personals (imatge inferior), hem conegut nous models de negoci, i hem debatut sobre el futur de les carns vegetals i de laboratori.

Imatge: Panoptykon Foundation

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Segueix-nos a LinkedIn