12 de Juny de 2019

E2S fa brillar Manel Estiarte a les Piscines Municipals de Manresa

Prop de 200 persones van assistir dimarts a la nit a la inauguració de la transformació de diferents espais de les Piscines Municipals de Manresa en exposicions permanents, amb Manel Estiarte com a gran protagonista d’un homenatge a tots els olímpics sorgits d’aquesta instal·lació i a la seva història. Uns espais dissenyats per E2S per posar en valor el passat i el present de les Piscines i recordar la importància de l’aigua en l’esport manresà.

Al primer pis, trobem l’espai dedicat a Manel Estiarte, amb la seva exitosa trajectòria, el seu palmarès i els seus trofeus més destacats.

Tot seguit, el passadís dels olímpics, amb els 12 esportistes sorgits de les Piscines que han participat en uns Jocs, des del boxejador Alfons Carbajo, que va anar a Roma 1960, fins a Xavier Llobet, triatleta que va ser a Atenes 2004.

També tenen un espai destacat els olímpics fora de l’aigua (Pere Miró, Albert Estiarte i Gaspar Ventura) i tots els internacionals absoluts i júniors sorgits de les Piscines. I per acabar, un repàs a la història de les Piscines Municipals de Manresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn