11 de Juliol de 2019

Gresol International-American School confia la direcció de comunicació a E2S

E2S assumirà la direcció de comunicació, màrqueting i publicitat de l’escola internacional americana Gresol (Gresol International American School, GIAS), com a mínim, durant el curs 2019-20. El centre ubicat al Vallès Occidental, primera pedra d’un ambiciós pla d’expansió per diferents països d’Europa, ha decidit confiar en nosaltres en un marc de col·laboració renovable d’any en any i amb una previsió a llarg termini.

En el marc de l’acord, E2S liderarà l’estratègia de posicionament de marca, màrqueting i comunicació, així com l’execució del pla de comunicació i màrqueting per al curs escolar vinent. Al mateix temps, diferents professionals d’E2S duran a terme píndoles formatives durant tot l’exercici, en especialitats que van des de l’emprenedoria fins a la producció audiovisual, passant per diferents àmbits de la comunicació i el màrqueting.

El centre GIAS, que acaba de tancar el seu tercer curs de trajectòria, compta amb més de 230 alumnes i preveu doblar aquesta xifra en els propers anys. Disposa de professors de 16 nacionalitats i d’una formació completa en anglès. Des d’aquest any, a més, ha estat certificat com a centre de Batxillerat Internacional (ib, Internacional Baccaulaureate), una de les úniques fora de Barcelona amb aquesta acreditació que imparteix els estudis en anglès com a llengua vehicular.

A més de Gresol International-American School, que acull tota l’escolarització reglada des dels 3 anys fins al Batxillerat, E2S assumirà la comunicació de Gresol Kids, la llar d’infants de la mateixa titularitat ubicada a Terrassa, on s’inicia també el projecte educatiu lingüístic. En el seu conjunt, el projecte Gresol persegueix una educació de la màxima qualitat basada no només en la immersió en llengua anglesa, sinó també en ciències, arts i humanitats de primer nivell. Això s’aconsegueix amb una gran inversió en infraestructures i equips, però també en capital humà. En aquest context, en E2S ens sentim privilegiats d’haver estat els elegits per compartir i comunicar tot el valor d’aquest projecte, que creu més que mai en el poder de l’educació per a construir un món millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn