15 d'agost de 2019

Semen Cardona renova la confiança en E2S per a la direcció de comunicació i assoleix un acord fins al 2021

L’empresa líder en inseminació artificial porcina i en exportacions del sector a Espanya, Semen Cardona, ha renovat la seva confiança en E2S després d’una primera etapa de 18 mesos a la direcció de comunicació i en la realització de tots els continguts i materials creatius. Amb aquest acord de continuïtat, seguirem portant la comunicació de la companyia fins al gener de 2021, durant un període en el qual Semen Cardona preveu consolidar el seu ambiciós pla d’expansió nacional i internacional. De la mateixa manera que en aquests mesos hem renovat la identitat corporativa i construït el nou web de la firma, continuarem desenvolupant tots els elements creatius, entre els quals en destaquen suports i formats publicitaris, produccions audiovisuals, animacions i projectes multimèdia.

No cal dir que a E2S ens sentim privilegiats de poder acompanyar aquesta empresa internacional amb ADN familiar, capdavantera en recerca i innovació i que treballa amb uns estàndars de qualitat i de bioseguretat extrems. Després de prop de tres dècades de trajectòria, Semen Cardona disposa d’una vintena de centres d’inseminació artificial i mitja dotzena de laboratoris repartits per tot el territori espanyol, a Mèxic i a Filipines, i exporta a una trentena de països de quatre continents. Produeix prop de 4 milions de dosis anuals i compta amb prop de 2.000 sementals de les millors companyies de genètica del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn