12 de febrer de 2020

Sant Andreu Salut renova el compromís amb E2S i hi confia un any més la direcció de comunicació i la identitat corporativa

Sant Andreu Salut (SAS), la fundació sociosanitària de referència a les comarques centrals, ha renovat recentment el seu compromís amb E2S i hi confia, un any més, la direcció de comunicació i la identitat corporativa. Amb aquest acord que acabem de tancar, Sant Andreu Salut i E2S sumaran tres anys d’estreta vinculació, en els quals E2S ha assumit la direcció de comunicació i la realització de tots els continguts i materials creatius de la institució. 

El primer acord amb Sant Andreu Salut es va materialitzar el febrer del 2018 i durant aquests dos anys hem renovat completament la identitat corporativa de la fundació, fent que la institució transmeti vitalitat, energia i avantguardisme pels quatre costats.  A més, hem construït el nou web i hem desenvolupat tots els elements creatius, entre els quals destaquen produccions audiovisuals i animacions. Paral·lelament, hem impulsat un canvi molt rellevant en la comunicació, apostant per un llenguatge planer i directe, i hem dut a terme accions posicionar la marca Sant Andreu Salut com el que és: referent en atenció intermèdia.

Per a E2S representa un gran orgull treballar, colze a colze, amb una institució del territori que té com a missió la cura de les persones i que demostra el seu compromís social i ètic. El futur de Sant Andreu Salut, amb múltiples reptes, oportunitats i projectes al davant, s’albira apassionant. I a E2S ens apassionem amb Sant Andreu Salut: ens hem convertit en el que nosaltres anomenem un “trusted partner”, que representa el punt més alt de la nostra vocació i que significa que aquelles persones que dipositen la confiança en E2S ens visualitzin com algú amb qui resoldre qualsevol qüestió, prevista o imprevista, puntual o continuada.

Sant Andreu Salut, amb uns orígens que es remunten al 1260 (situant-lo així com el segon hospital més antic de Catalunya), superarà enguany els 500 treballadors gràcies a l’acord d’unió amb el que ha arribat amb la Residència Mont Blanc. La fundació resultant gestionarà més de 560 places, 355 de les quals residencials, i tindrà un patrimoni net proper als 18 milions d’euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn