27 de Març de 2020

El concurs ‘Webs al Punt’ de la Fundació.cat es converteix en Wapps.cat, amb disseny i desenvolupament d’E2S

Un any més, la Fundació.cat ha confiat en E2S Creativa per al concurs de pàgines web i apps obert a alumnes de parla catalana. En aquesta ocasió, però, la profunditat del projecte ha estat molt més gran: el certamen, fins ara anomenat “Webs al Punt“, ha passat a dir-se “Wapps.cat“, i E2S ha assumit el disseny de la nova imatge (d’acord amb la també renovada identitat de la Fundació) i la creació d’un web molt més ambiciós i estimulant. I és que el projecte agafa més embranzida que mai: prop de 1.200 pàgines web presentades, amb més de 3.000 estudiants de 118 centres educatius; i, en només 24 hores des del seu llançament, més de 3.500 votacions.

El projecte Wapps.cat és un concurs de pàgines web i apps en català adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà o Superior. Aquest any, arriba a la seva 10a edició, i per això la Fundació.cat ha volgut modernitzar el naming, la identitat i la seva pàgina web, tot celebrant-ho d’una forma especial.

Amb el nou web, s’ha canviat completament l’estètica, fent un replantejament d’estructura, navegació i disseny, cuidant l’experiència d’usuari per sobre de tot. Compta amb una estructura molt dinàmica amb moviments, animacions i funcionalitats molt innovadores.

La votació popular és oberta des d’ahir (26 de març) a l’adreça https://wapps.cat/participa/concursants/, on tot el públic pot votar les 600 pàgines web que han estat validades a través d’un inici de sessió amb el compte de Google (Gmail, GSuite). És realment admirable comprovar la capacitat dels i les nostres joves. També es poden seguir les estadístiques del concurs en viu a través de https://wapps.cat/participa/concurs-en-viu/. Animeu-vos a participar-hi!

No cal dir que, novament, a E2S ens sentim orgullosos de sentir-nos partícips de l’extraordinària missió de la Fundació.cat, així com de poder fer realitat iniciatives tan il·lusionants com aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn