19 de Març de 2020

Nomo confia en E2S per al vídeo de la seva ‘app’ de gestió comptable i financera per a autònoms

L’app Nomo, que acaba d’anunciar la gratuïtat fins a final d’abril com a mesura de suport davant del coronavirus, es presenta des d’aquesta setmana amb un vídeo creat per E2S Creativa. Aquesta carta de presentació en format audiovisual ha de contribuir a explicar sintèticament la proposta de valor de l’app, dedicada a la gestió financera i comptable per a tot tipus de professionals autònoms independents. Es tracta d’un projecte posat en marxa a partir del hub d’innovació en banca digital InnoCells (Banc Sabadell), que està en funcionament des de fa més d’un any i compta amb una comunitat de més de 40.000 professionals.

Partint del modern, alhora que minimalista, disseny gràfic de la marca i la pròpia aplicació, a E2S Creativa ens hem encarregat de guionar, dissenyar, editar i animar aquest audiovisual, que surt en versions catalana, espanyola i anglesa i en diferents formats de durada i proporció per tal d’adaptar-se a tots els usos (xarxes socials, píndola explicativa a les botigues d’aplicacions, web, pantalles físiques i dispositius verticals). Per a nosaltres, aquesta ha resultat una experiència memorable, tant per l’exigència de l’encàrrec com per l’agilitat en la col·laboració amb els integrants d’aquesta jove start-up.

L’app Nomo, cridada a consolidar-se com una de les grans eines de gestió per a milions d’autònoms i autònomes, presenta funcionalitats innovadores com la captura i digitalització de tiquets i la seva incorporació automàtica al compte de despeses. Permet la monitorització a temps real dels ingressos i despeses, el càlcul al moment dels impostos previstos a pagar o compensar, així com l’associació dels moviments bancaris als assentaments comptables o, fins i tot, un servei de gestoria directa. Els seus impulsors asseguren que aquest aplicatiu mòbil permet un estalvi de 25 hores mensuals en concepte de gestió, i un alliberament directe de 50 euros mensuals en gestors i assessors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn