11 de Maig de 2020

Èxit absolut de la primera edició online del Congrés Internacional de la Felicitat

Quinze ponents de la màxima expertesa, una dotzena d’entrevistadors de primer nivell i milers de persones seguint en directe connexions entre Madrid i Barcelona, entre Nova York i Mont-real, entre Vic i Ciutat de Mèxic. Les xifres de la primera edició online del Congrés Internacional de la Felicitat, una idea sorgida de Margarita Álvarez (directiva i conferenciant, que acaba de publicar el llibre “Deconstruyendo la Felicidad“) i que ha comptat amb el recolzament d’Anna Martí Font (psicòloga en recursos humans i exmembre de la Fundació Punset) i de Núria Sala, directora d’E2S Creativa.

E2S s’ha encarregat de portar a la realitat aquest magnífic projecte i hem aconseguit ser pioners. Per primera vegada, un congrés internacional d’aquesta dimensió se celebrava en directe des del confinament: realitzat des de Catalunya, presentat des de Madrid i connectant amb ponents i entrevistadors repartits entre Espanya, Mèxic, Estats Units i el Canadà. Ha estat possible gràcies a Working For Happiness, l’organització nascuda per promoure una cultura de la felicitat i el benestar emocional en tots els àmbits de la vida, començant pel professional.

La iniciativa del congrés va néixer, per part de Margarita Álvarez, en reflexionar sobre la responsabilitat d’aportar el seu coneixement al voltant de la felicitat en un moment complex com el que ens ha tocat viure. Es va decidir començar reunint de forma virtual els ponents de primer congrés sobre felicitat que fa 10 anys havia organitzat l’Institut Coca-Cola per la Felicitat, aleshores dirigit per la mateixa Margarita Álvarez, i on Eduard Punset va exercir de mestre de cerimònies. La “connexió Punset” va voler que Margarita Álvarez, amb Anna Martí, gestessin aquesta idea i que trobessin en la directora d’E2S, Núria Sala, la persona que ho acabaria conduint fins a la realitat.

Hem fet que passi. Durant dos matins intensos, han passat pel congrés experts com els doctors Mario Alonso Puig o Jesús Sánchez Martos; psicòlegs de prestigi com Imma Puig, Carmelo Vázquez, Maria Jesús Álava o Laura Rojas-Marcos; experts en lideratge com Andrés Roemer, Marcos de Quinto o Lotfi El-Ghandouri; i altres personalitats com Josep Roca (sumiller, El Celler de Can Roca), l’alpinista Edurne Pasabán o el gran expert mundial en educació emocional Rafael Bisquerra. Primeres figures mediàtiques com Anne Igartiburu, Martí Saballs, Sandra Barneda o Irene Villa han parlat amb ells en una quinzena d’entrevistes que han despertat reflexió i han remogut consciència al voltant de la felicitat, les emocions i el moment excepcional que ens ha tocat viure.

A E2S ens sentim enormement satisfetes i satisfets d’haver format part d’aquesta extraordinària història, des de la direcció de comunicació fins al disseny, els continguts online i la pròpia realització en directe de l’esdeveniment. Ja esperem l’evolució d’aquesta iniciativa, que comença a pensar en una continuïtat que anirà més enllà de l’esdeveniment anual. Us en mantindrem al corrent 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn