19 de Juny de 2020

“Raimon Panikkar, entre Orient i Occident”, un documental amb la participació d’E2S, finalista al Festival Internacional de Cinema en Català

Raimon Panikkar, entre Orient i Occident” és un documental de Carlota Casas, produït per Lavinia Audiovisual i RTVE, amb la col·laboració de TV3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que tracta de redescobrir la figura de Raimon Panikkar. Peça audiovisual on E2S Creativa ha tingut el plaer d’aportar el seu granet de sorra amb la realització del grafisme i el cartell i, que a més, ha sigut seleccionada com una de les 65 produccions finalistes del certamen del Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT).

Raimon Panikkar, filòsof, teòleg i escriptor, va ser el pensador català més reconegut internacionalment al camp del diàleg intercultural i religiós. Una figura complexa que el documental tracta de definir, oferint una imatge realista i precisa del seu caràcter i la seva personalitat a través dels testimonis d’aquelles persones que el van conèixer millor i recorrent els llocs més emblemàtics de la seva trajectòria vital. “Raimon Panikkar, entre Orient i Occident” passa per múltiples localitzacions com Espanya, Itàlia, Índia i els Estats Units per tal de crear la percepció més propera possible a una personalitat diferent, amb una concepció única de l’Home, Déu i el Món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn