28 d'agost de 2020

E2S produeix els continguts audiovisuals de Kids zONe, la nova plataforma de formació online de Kids&Us

Kids&Us ha confiat una vegada més en E2S, aquesta vegada en un projecte sense precedents. I és que la marca líder mundial en aprenentatge d’anglès per a nens i joves acaba de llançar una innovadora plataforma d’aprenentatge online amb continguts interactius, i la producció audiovisual d’aquesta nova eina ha estat desenvolupada per E2S Creativa. De fet, la producció encara no ha finalitzat, s’allargarà durant aquesta tardor, però els i les alumnes de Kids&Us, present en 9 països i amb més de 500 acadèmies, ja podran accedir als continguts amb l’arrencada de curs 2020-2021.

Durant els darrers quatre mesos del curs passat, Kids&Us ja va encarregar a E2S la producció de continguts digitals per garantir la continuïtat de l’aprenentatge durant el confinament. De cara al curs 20-21, Kids&Us ha volgut anar encara més enllà i dissenyar la plataforma Kids zONe amb la finalitat de constituir un complement a l’ensenyament presencial i, al mateix temps, ser una garantia d’aprenentatge en qualsevol situació, recurrent o puntual, de confinament o quarantena.

Per part d’E2S, el projecte consisteix en el rodatge (al plató de croma de les nostres instal·lacions a Manresa), l’edició i la postproducció de les intervencions de professors, professores i personatges que, per a cada edat, construeixen un seguit de quatre històries durant tot el curs. Ha estat (i continuarà sent aquest setembre) una experiència creativa enormement gratificant per al nostre equip, de la mateixa manera que torna a ser un orgull poder col·laborar amb una marca de l’entitat i de l’exigència de Kids&Us.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn