9 d'octubre de 2020

E2S assumeix l’edició i la postproducció del concurs Cover (TV3), amb Dani Sala com a realitzador

El director d’E2S, Dani Sala, ha assumit la realització del programa de televisió Cover, una de les grans apostes digitals de TV3, produït per Mamba Media. E2S també ha estat contractada per dur a terme l’edició i la postproducció del programa, presentat pel músic Miki Núñez i que consisteix en un concurs obert a tota l’audiència per versionar les cançons de cinc bandes i artistes catalans: Els Pets, Els amics de les arts, Nil Moliner, Suu i Buhos.

El programa ja ha fet el seu llançament a l’Instagram (@CoverTV3) i a les xarxes socials de TV3, i han començat a arribar les primeres versions (covers). El dia 19 comencen les emissions a través del canal de Youtube de TV3 i de l’Instagram del programa, i a partir de novembre el jurat començarà a decidir semifinalistes i, les bandes, els cinc finalistes. El premi és suculent: 10.000 euros a la millor cover de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn