Know-How
1

1. Estratègia corporativa

Coneix quina és la millor forma d'orientar i planificar el teu projecte i la seva forma de comunicació. Apropem a les pimes una metodologia fins ara només a l'abast de les grans corporacions amb l'objectiu de maximitzar la seva competitivitat en un món global.

2

2. Identitat corporativa

Crea, revisa i impulsa la teva personalitat corporativa. Reforça l'esperit de pertinença i la imatge del lideratge del teu projecte. Optimitza la teva inversió en comunicació apostant per una identitat que transmeti el teu valor diferencial.

3

3. Accions publicitàries per a la promoció de productes i serveis

Descobreix les possibilitats online i offline. La forma de comunicar incideix directament en l'impacte i el grau de resposta per part del teu target. Les accions promocionals són infinites. Només cal tenir una ment oberta, idees disruptives i una execució impecable. És fàcil.

4

4. Webs, apps mòbils i interactius

Ara és el moment. Amb nosaltres tens les eines i el talent tècnic, però també l'assessorament per a l'experiència d'usuari. A E2S hi trobaràs la capacitat innovadora i creativa per plantejar solucions virtuals a necessitats reals.

5

5. Producció audiovisual

Apropa't a un univers visual i sonor imparable. El poder de l'audiovisual i el nostre coneixement del format ens permeten fer des de propostes televisives fins a projectes multiplataforma.

6

6. Mappings i animacions

Impacta el teu públic amb un vídeo mapping. Conceptualitzem i desenvolupem aquestes espectaculars projeccions sobre superfícies de tota mida i complexitat. Alhora, creem i animem il·lustracions i infografies per a vídeos independents o com a suport a projectes audiovisuals amb rodatge real.

7

7. Imagina

Tenim el talent i la motivació per desenvolupar projectes extraordinaris. Esperem la teva proposta