18 de juliol de 2014

ProMineria, la plataforma que defensa l’activitat minera del Bages

E2S_fotosWeb344

Un dels encàrrecs més recents que han arribat a E2S ha estat la creació de la marca (en aquest cas també el naming) ProMineria, una plataforma empresarial, institucional i ciutadana nascuda per donar suport al projecte miner del Bages, a hores d’ara sotmesa a una forta pressió legal per diferents denúncies al voltant de la seva política mediambiental.

Una cinquantena d’empreses, institucions i entitats defensen que, amb diàleg i demostrant el valor que aporta la mineria al Bages i en el conjunt de Catalunya, el projecte miner constitueix l’oportunitat industrial més important per al país en els propers anys.

ProMineria from Promineria on Vimeo.
La nova plataforma necessitava una identitat de marca, un lloc web on canalitzar les seves informacions (a més de la customització i la connexió amb les diferents xarxes socials) i un reportatge audiovisual que funcionés com a carta de presentació. Se n’ha encarregat E2S, en coordinació amb Èpica Comunicació, encarregada de la comunicació i les relacions de premsa de ProMineria.

E2S_fotosWeb343

Al mateix temps, E2S també s’ha encarregat de dissenyar i coordinar la impressió de carpetes, programes de les seves sessions de conferències i altre material físic, com “roll-up” desplegables que funcionen com a “atrezzo” en els seus actes.

E2S_fotosWeb346

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn