About Us

Talent professional i, sobretot, humà

Des de la nostra fundació, l'any 2006, hem estat capaços de captar, desenvolupar i fidelitzar el talent de professionals que estimen la comunicació, el disseny, la publicitat, el màrqueting, l'audiovisual, el desenvolupament TIC. Les persones que formen l'equip d'E2S són, per sobre de tot, persones que empatitzen amb les necessitats, les inquietuts i les expectatives de les persones que, des de la seva organització, decideixen confiar en nosaltres.

l'Equip

Olius, 1982

Núria Sala

Direcció Creativa

Planner publicitària, directora d’art i creativa. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Publicitat per la Universitat Pompeu Fabra. Fundadora d’E2S Creativa. Ha dirigit un gran nombre de campanyes publicitàries guardonades i ha dissenyat l’estratègia de comunicació i posicionament de moltes organitzacions i territoris. Ha encapçalat projectes museogràfics i de difusió del coneixement al territori i ha dirigit i realitzat diferents documentals i programes divulgatius per a televisió. És impulsora de la marca “Ben Fet! Qualitat d’aquí”, adoptada per Pimec, i acumula una gran trajectòria d’emprenedoria social i foment del talent.

Cardona, 1979

Daniel Sala

Responsable de Continguts

Periodista col·legiat (16.038), guionista i realitzador de televisió. Fundador d’E2S Creativa. Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la UAB i té postgraus en Periodisme Digital (UOC-El Periódico), Producció Executiva (IDEC-UPF) i Direcció de Fotografia Cinematogràfica (Universidad de San Jorge, Saragossa). Ha estat redactor al diari Regió7 i corresponsal d’Informatius a La Vanguardia, Agència EFE i Com Ràdio. Ha dirigit, produït i realitzat diferents documentals i programes per a televisió, majoritàriament des d’E2S però també en col·laboració amb les grans productores MediaPro i Lavinia.

Manresa, 1982

Sergio Garcia

Responsable d’Instal·lacions Creatives

Forma part de l’àrea de Disseny a E2S Creativa (des de 2008). Titulat en gràfica publicitària a l’escola Illa de Sabadell i arts finals en disseny gràfic a l’escola d’arts i oficis de Manresa. Tècnic en motion graphics. Ha estat responsable del departament gràfic de Stradivarius del grup INDITEX i a VirtualCad. Partícip en actuacions musicals amb el grup MSND a tot l’estat com a Vj, creador d’escenografies per a projeccions de vídeo mapping i productor d’espectacles de mapping a escenaris i a la façana de la Catedral de la Seu de Manresa, al festival de música electrònica Manrusionica, del qual és membre des de 2011 i en gestiona la imatge.

Solsona, 1989

Eladi Sànchez

Desenvolupador web

Grau multimèdia al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (Terrassa). Desenvolupador web full stack amb més de 15 anys de trajectòria professional en el sector, especialitzat en el front-end i la creació de temes i extensions per a WordPress. Experiència en aplicacions híbrides (Phonegap/Cordova), ecommerce (Prestashop/Woocommerce) i usabilitat. Desenvolupant projectes web a E2S des de 2011. Amant del rock, músic (guitarra i baix) i actor aficionat. Vinculat amb entitats culturals de Solsona.

Badalona, 1983

Marc Amposta

Redacció de continguts i xarxes socials

Periodista. Va estudiar Periodisme a la UAB i té Màster en Marketing Digital (Initec Barcelona). Ha estat documentalista a MediaPro i redactor a LaSexta, als portals esportius ACB.com, Gigantes del Basket i TuBasket.com, a la revista Gigantes del Basket i al diari Regió7.

Moià, 1985

Alba Iglesias

Redacció de continguts i xarxes socials

Periodista. Llicenciada en Periodisme per la UAB, ha treballat durant més de deu anys a la premsa escrita, al diari Regió7. Ha passat per les seccions ‘Economia’, ‘Fet Divers’, i sobretot, ha tractat temes de Societat a les pàgines de ‘Manresa’. Va fer el salt a la comunicació corporativa a l’empresa Avinent, creant continguts i gestionant-ne les xarxes socials, durant un breu període de temps, fins que es va incorporar a E2S.

Barcelona, 1992

Unai Manzano

Redacció de continguts i xarxes socials

Periodista, llicenciat per la Universitat Rovira i Virgili el 2016. Després d'experiències professionals al Diari de Tarragona o Mundo Deportivo entre d'altres, va decidir provar noves experiències i marxar a viure a l'estranger. Dos anys més tard, ha fet el salt a la comunicació corporativa buscant guanyar coneixements i noves habilitats. Una nova aventura.

Balsareny, 1985

Maria Garcia

Marketing Online

Va estudiar Comunicació Audiovisual a la UVIC i té un Màster en Creativitat Publicitària. Amb la irrupció de les xarxes socials i del màrqueting de continguts, va decidir redireccionar la seva carrera unificant les seves bones aptituds audiovisuals i de generació de continguts amb la visió més estratègica del màrqueting. Va fer cursos d’especialització en gestió, creació i anàlisi de campanyes de Facebook i Instagram ADS, centrant-se en la creació d’estratègies de Social Media paid i Content Màrqueting. Certificada per Google Ads, tant en campanyes de recerca com en display, que l'acrediten per a la gestió de comptes i la creació de campanyes de publicitat online efectives.

Sant Fruitós de Bages, 1982

Xavier Cots

Il·lustrador

Dissenyador gràfic i il·lustrador, titulat en gràfica publicitària a l’escola d’art Serra i Abella de l’Hospitalet de Llobregat. Després de treballar de dissenyador sènior a Quadrat S.L durant 5 anys, i de freelance realitzant dissenyador i il·lustracions durant 2 més, actualment dissenyador gràfic a E2S Creativa (des de 2016). Ha treballat també en diversos projectes propis i col·lectius en creació de murals de pintura, per escoles de la comarca i arreu de la ciutat de Manresa.

Solsona, 1967

Montse Barrera

Administració i finances

Diplomada en Ciències Empresarials (UAB) i Postgrau en Direcció Financera (UPF). Acumula més de 20 anys d'experiència com a responsable de contractació, administrativa i comptable en empreses de diferents sectors i, des del 2010 a E2S com a responsable d'Administració, Comptabilitat i Gestió Financera. Complementa aquestes funcions amb el suport a projectes en diferents tasques: elaboració de pressupostos, seguiment de planificació i atenció al client.