About Us

Comunicació significativa i amb impacte

La comunicació és una eina d'impacte, transformació i creixement. E2S té un equip d'alt rendiment per afrontar grans reptes comunicatius, creatius i estratègics. Hem estat implicats en més de 400 projectes d'empreses i institucions, i actualment escollim els nostres clients en funció de la transcendència dels seus objectius.

l'Equip

Olius, 1982

Núria Sala

Direcció Creativa

Planner publicitària, directora d’art i creativa. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Publicitat per la Universitat Pompeu Fabra. Fundadora d’E2S Creativa. Ha dirigit un gran nombre de campanyes publicitàries guardonades i ha dissenyat l’estratègia de comunicació i posicionament de moltes organitzacions i territoris. Ha encapçalat projectes museogràfics i de difusió del coneixement al territori i ha dirigit i realitzat diferents documentals i programes divulgatius per a televisió. És impulsora de la marca “Ben Fet! Qualitat d’aquí”, adoptada per Pimec, i acumula una gran trajectòria d’emprenedoria social i foment del talent.

Cardona, 1979

Daniel Sala

Responsable de Continguts

Periodista col·legiat (16.038), guionista i realitzador de televisió. Fundador d’E2S Creativa. Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la UAB i té postgraus en Periodisme Digital (UOC-El Periódico), Producció Executiva (IDEC-UPF) i Direcció de Fotografia Cinematogràfica (Universidad de San Jorge, Saragossa). Ha estat redactor al diari Regió7 i corresponsal d’Informatius a La Vanguardia, Agència EFE i Com Ràdio. Ha dirigit, produït i realitzat diferents documentals i programes per a televisió, majoritàriament des d’E2S però també en col·laboració amb les grans productores MediaPro i Lavinia.

Manresa, 1982

Sergio Garcia

Responsable d’Instal·lacions Creatives

Forma part de l’àrea de Disseny a E2S Creativa (des de 2008). Titulat en gràfica publicitària a l’escola Illa de Sabadell i arts finals en disseny gràfic a l’escola d’arts i oficis de Manresa. Tècnic en motion graphics. Ha estat responsable del departament gràfic de Stradivarius del grup INDITEX i a VirtualCad. Partícip en actuacions musicals amb el grup MSND a tot l’estat com a Vj, creador d’escenografies per a projeccions de vídeo mapping i productor d’espectacles de mapping a escenaris i a la façana de la Catedral de la Seu de Manresa, al festival de música electrònica Manrusionica, del qual és membre des de 2011 i en gestiona la imatge.

Sant Fruitós de Bages, 1982

Xavier Cots

Il·lustrador

Dissenyador gràfic i il·lustrador, titulat en gràfica publicitària a l’escola d’art Serra i Abella de l’Hospitalet de Llobregat. Després de treballar de dissenyador sènior a Quadrat S.L durant 5 anys, i de freelance realitzant dissenyador i il·lustracions durant 2 més, actualment dissenyador gràfic a E2S Creativa (des de 2016). Ha treballat també en diversos projectes propis i col·lectius en creació de murals de pintura, per escoles de la comarca i arreu de la ciutat de Manresa.

Badalona, 1983

Marc Amposta

Copy creatiu i coordinador de projectes

Va estudiar Periodisme a la UAB i té Màster en Marketing Digital (Initec Barcelona). Ha estat redactor a LaSexta, als portals esportius ACB.com, TuBasket.com y Gigantes del Basket, a l'edició impresa de la revista Gigantes del Basket i al diari Regió7. Sense abandonar la seva passió pels esports, a E2S ha evolucionat cap a comunicador i coordinador de projectes.

Balsareny, 1985

Maria Garcia

Marketing Online

Va estudiar Comunicació Audiovisual a la UVIC i té un Màster en Creativitat Publicitària. Amb la irrupció de les xarxes socials i del màrqueting de continguts, va decidir redireccionar la seva carrera unificant les seves bones aptituds audiovisuals i de generació de continguts amb la visió més estratègica del màrqueting. Va fer cursos d’especialització en gestió, creació i anàlisi de campanyes de Facebook i Instagram ADS, centrant-se en la creació d’estratègies de Social Media paid i Content Màrqueting. Certificada per Google Ads, tant en campanyes de recerca com en display, que l'acrediten per a la gestió de comptes i la creació de campanyes de publicitat online efectives.

Barcelona, 1995

Elisabet Tobias

Dissenyadora gràfica, UX/UI

Va estudiar disseny gràfic a la Universitat Ramon Llull (ESDi) i a l’Escola d’Art de Vic. A E2S des de principis de 2021, abans va treballar en diferents projectes de branding i durant dos anys i mig va ser dissenyadora gràfica i dissenyadora UX/UI a WindowSight, una start up per a la democratització del mon de l’art. És una autèntica amant del brànding, la tipografia i el disseny web, i si en alguna ocasió treballa sense música significa que no es troba bé.

Pineda de Bages, 1995

Meritxell Sanjust

Creativitat multimèdia

Va estudiar Audiovisuals i Màrqueting Online. Després de treballar tres anys com a professora i responsable de l'àrea d'imatge en una institució de formació audiovisual, va fer el salt com a freelance i es va especialitzar en creació de continguts visuals i multimèdia per a xarxes socials i Social Ads durant quatre anys. A E2S s'encarrega de la creació de contingut visual, audiovisual i multimèdia amb finalitats comunicatives, estratègiques i publicitàries. És una entusiasta de les xarxes socials i està sempre "a l'última" sobre les novetats i les tendències de l'entorn online.

Manresa, 1991

Núria Closas

Redacció de continguts

De formació periodista per la UVic, es va especialitzar gràcies al postgrau de Continguts i Estratègies Digitals a la Universitat Pompeu Fabra. Ha participat en projectes propis i com a freelance en molts sectors: salut, serveis, educació, productes, restauració, entre d'altres. Ho ha fet des de Catalunya i l'Equador, on va viure durant uns anys, treballant com a freelance per a clients nacionals i internacionals. Ara forma part de l'equip d'E2S, on ajuda a treure el millor de cada projecte a través de continguts digitals i impresos.

Manresa, 1989

Alba Ribas

Continguts audiovisuals

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UVIC. S'ha especialitzat en la producció i la postproducció de vídeo. Pilot de dron des del 2015. Després de treballar en diverses empreses del sector, va decidir emprendre com a freelance, treballant al costat d'agències de màrqueting i del sector audiovisual. Apassionada de captar imatges, cuida cada petit detall, tant si passa a l'aire com a terra.

Sant Joan de Vilatorrada, 1989

Nàdia Morera

Realitzadora audiovisual

Va estudiar assessoria d’imatge, audiovisuals, fotografia i edició. Apassionada de la imatge, després d’iniciar-se com a estilista en un Showroom de Comunicació ha treballat com a freelance desenvolupant dues de les seves passions, la fotografia i el vídeo, en projectes audiovisuals com videoclips, reportatges i creació de continguts per a xarxes socials. Es considera una somiadora i molt amant del cinema, d’on sempre ha tret inspiració.

Solsona, 1967

Montse Barrera

Administració i finances

Diplomada en Ciències Empresarials (UAB) i Postgrau en Direcció Financera (UPF). Acumula més de 20 anys d'experiència com a responsable de contractació, administració i comptabilitat en empreses de diferents sectors i, des del 2010 a E2S com a responsable d'Administració, Comptabilitat i Gestió Financera. Complementa aquestes funcions amb el suport a projectes en diferents tasques: elaboració de pressupostos, seguiment de planificació i atenció al client.