About Us

Comunicació significativa i amb impacte

La comunicació és una eina d'impacte, transformació i creixement. E2S té un equip d'alt rendiment per afrontar grans reptes comunicatius, creatius i estratègics. Hem estat implicats en més de 400 projectes d'empreses i institucions, i actualment escollim els nostres clients en funció de la transcendència dels seus objectius.

l'Equip

Olius, 1982

Núria Sala

Directora d'Estratègia

Planner publicitària, directora d’art i creativa. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Màster en Publicitat per la Universitat Pompeu Fabra. Fundadora d’E2S Creativa. Ha dirigit un gran nombre de campanyes publicitàries guardonades i ha dissenyat l’estratègia de comunicació i posicionament de moltes organitzacions i territoris. Ha encapçalat projectes museogràfics i de difusió del coneixement al territori i ha dirigit i realitzat diferents documentals i programes divulgatius per a televisió. És impulsora de la marca “Ben Fet! Qualitat d’aquí”, adoptada per Pimec, i acumula una gran trajectòria d’emprenedoria social i foment del talent.

Cardona, 1979

Daniel Sala

Director de Continguts

Periodista col·legiat (16.038), guionista i realitzador de televisió. Fundador d’E2S Creativa. Va estudiar Administració i Direcció d’Empreses a la UAB i té postgraus en Periodisme Digital (UOC-El Periódico), Producció Executiva (IDEC-UPF) i Direcció de Fotografia Cinematogràfica (Universidad de San Jorge, Saragossa). Ha estat redactor al diari Regió7 i corresponsal d’Informatius a La Vanguardia, Agència EFE i Com Ràdio. Ha dirigit, produït i realitzat diferents documentals i programes per a televisió, majoritàriament des d’E2S però també en col·laboració amb les grans productores MediaPro i Lavinia.

Manresa, 1982

Sergio Garcia

Responsable d’Instal·lacions Creatives

Forma part de l’àrea de Disseny a E2S Creativa (des de 2008). Titulat en gràfica publicitària a l’escola Illa de Sabadell i arts finals en disseny gràfic a l’escola d’arts i oficis de Manresa. Tècnic en motion graphics. Ha estat responsable del departament gràfic de Stradivarius del grup INDITEX i a VirtualCad. Partícip en actuacions musicals amb el grup MSND a tot l’estat com a Vj, creador d’escenografies per a projeccions de vídeo mapping i productor d’espectacles de mapping a escenaris i a la façana de la Catedral de la Seu de Manresa, al festival de música electrònica Manrusionica, del qual és membre des de 2011 i en gestiona la imatge.

Sant Joan de Vilatorrada, 1998

Marina Garcia

Disseny gràfic

Estudiant de Gràfica Publicitària amb experiència en disseny gràfic, il·lustració, i maquetació. Va cursar durant tres anys el Grau d'Audiovisual i Multimèdia a l'EU ERAM. Té experiència en projectes de rebranding i creació de logotips. Destaca per la seva versatilitat i creativitat en el disseny.

Badalona, 1983

Marc Amposta

Copy creatiu i coordinador de projectes

Va estudiar Periodisme a la UAB i té Màster en Marketing Digital (Initec Barcelona). Ha estat redactor a LaSexta, als portals esportius ACB.com, TuBasket.com y Gigantes del Basket, a l'edició impresa de la revista Gigantes del Basket i al diari Regió7. Sense abandonar la seva passió pels esports, a E2S ha evolucionat cap a comunicador i coordinador de projectes.

Balsareny, 1985

Maria Garcia

Marketing Online

Va estudiar Comunicació Audiovisual a la UVIC i té un Màster en Creativitat Publicitària. Amb la irrupció de les xarxes socials i del màrqueting de continguts, va decidir redireccionar la seva carrera unificant les seves bones aptituds audiovisuals i de generació de continguts amb la visió més estratègica del màrqueting. Va fer cursos d’especialització en gestió, creació i anàlisi de campanyes de Facebook i Instagram ADS, centrant-se en la creació d’estratègies de Social Media paid i Content Màrqueting. Certificada per Google Ads, tant en campanyes de recerca com en display, que l'acrediten per a la gestió de comptes i la creació de campanyes de publicitat online efectives.

Manresa, 1989

Alba Ribas

Continguts audiovisuals

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UVIC. S'ha especialitzat en la producció i la postproducció de vídeo. Pilot de dron des del 2015. Després de treballar en diverses empreses del sector, va decidir emprendre com a freelance, treballant al costat d'agències de màrqueting i del sector audiovisual. Apassionada de captar imatges, cuida cada petit detall, tant si passa a l'aire com a terra.

Solsona, 1967

Montse Barrera

Administració i finances

Diplomada en Ciències Empresarials (UAB) i Postgrau en Direcció Financera (UPF). Acumula més de 20 anys d'experiència com a responsable de contractació, administració i comptabilitat en empreses de diferents sectors i, des del 2010 a E2S com a responsable d'Administració, Comptabilitat i Gestió Financera. Complementa aquestes funcions amb el suport a projectes en diferents tasques: elaboració de pressupostos, seguiment de planificació i atenció al client.