Què fem
1

Direcció de comunicació

Estratègia, planificació, direcció i seguiment de la comunicació externa i / o interna d'organitzacions, amb una àmplia experiència en múltiples sectors com la indústria, la sanitat, el turisme, la internacionalització, el retail, la biotecnologia o l'alimentació.

2

Publicitat on/off

Creativitat, disseny, producció, planificació de mitjans, negociació i seguiment a temps real. Des branding recurrent fins a campanyes amb objectius absolutament definits i monitoritzats per tal de treure el màxim rendiment a qualsevol inversió.

3

Disseny, art i creativitat

Disseny gràfic i editorial, creació de marca, branding, packaging, museografia, suports per a street màrqueting i espais promocionals. El disseny és una de les nostres disciplines estrella i la més transversal de totes: incorporem disseny de qualitat en absolutament tot el que fem.

4

Comunicació 360º

Servei integral per a organitzacions que necessiten una continuïtat en la seva comunicació, des de la gestió de les seves xarxes socials i en "engagement" amb la seva comunitat fins a la generació de repercussió mediàtica o la relació amb mitjans de comunicació, blocaires i influencers.

5

Màrqueting online

Campanyes de generació de leads, SEO / SEM orientat a conversions, generació de contingut relacionat amb paraules clau, e-mail màrqueting, remàrqueting i automatització de leads per a la seva conversió a mitjà i a llarg termini.

6

Desenvolupament multimèdia

Pàgines web programades a mida, campus virtuals de formació, comerç electrònic, plataformes de televisió en línia, jocs interactius o aplicacions mòbils turístiques. Tot és possible pel que fa a programació es refereix. En E2S som especialistes en fer que passi.

7

Producció audiovisual

Animació, motion graphics i vídeo fílmic, junts o per separat, són les eines més poderoses per explicar històries, projectes o el valor afegit de qualsevol producte. En E2S produïm des de documentals per a televisió fins stories de 15 segons per a xarxes, des de vídeo corporativa fins espots publicitaris. Vam gravar píndoles formatives i col·laborem en produccions mundials.