Testimonials

Testimonials

Tenim una gran WEB gràcies a E2S, uns grans professionals i millors persones. Moltes gràcies !

Pere Santamaria Garcia Gerent Santamaria Arquitectes SL

Des de la Fundació hem tingut la sort de poder treballar en diverses ocasions amb aquest gran equip de professionals i la veritat és que sempre ens acaben sorprenent per la seva gran capacitat resolutiva. En cada un dels encàrrecs són capaços d’imaginar allò que vols, i fer-te volar veient un resultat final que sempre sorprèn per la creativitat que s’hi ha afegit. Amb ells l’eslogan “Tot és possible” pren força i és una gran màxima que veus que saben aplicar.

Un gran equip de persones amb eines i habilitats per posar màgia a tots els encàrrecs que els hi puguis fer. Gràcies per ser-hi, seguirem confiant amb vosaltres.

Laia Muns Directora Fundació Aigües de Manresa

Vàrem conèixer a E2S per referències d’un dissenyador gràfic i la veritat és que ha estat molt fàcil treballar amb ells. L’equip de treball que tenen és molt profesional i creatiu, aportant idees i afinant el projecte fins al final.

Hem fet diferents projectes i segur que en farem més. Una empresa 100% recomanable.

Didac Contreras Director general de Collbaix

Des de fa cinc anys, Lavinia i E2S han establert nombroses col·laboracions i sinergies, fruit de la sintonia i la confiança professionals entre les dues parts. Des de Lavinia valorem enormement la qualitat, la creativitat, la proposta de solucions imaginatives, sòlides i sensates, la disponibilitat i l’esperit emprenedor i positiu de l’equip d’E2S. Fruit d’aquesta col·laboració han sorgit projectes com el programa «Carrers» (XAL), o els documentals «1711, El Setge» (TV3) i «El món on volíem viure. Robert Capa, 15 de gener de 1939» (TV3, TVE). La relació de complicitat i de compromís amb l’excel·lència professional entre E2S i Lavinia continuarà, espero, donant bons fruits durant molt temps en el terreny de la creació i la producció audiovisuals.

Jordi Ferrerons Director de Continguts del Grup Lavinia

E2S ha estat sempre una experiència impecable; experiència en els dos sentits: és un plaer treballar amb ells, i tenen una experiència que sempre ha estat fonamental per a complementar els nostres projectes. I impecable perquè el valor que aporten és substancial: mai executen, sempre addicionen, multipliquen, i fan que el resultat final sigui sempre més del que tu esperaves.

E2S no és un proveïdor: és un partner de veritat. El que els anglosaxons dirien un “trusted partner”: algú de qui te’n fies a ulls clucs. A banda, tinc l’honor d’haver estat un dels seus primers clients, i ells no saben que qui va aprendre més de l’experiència sóc jo… Gràcies!

Alfons Cornella Fundador d'Infonomia i Fundador de Co-society

Per a mi col·laborar amb la Núria Sala i l’equip de E2S ha suposat una  satisfacció doble. D’una banda,  descobrir una empresa amb gent de primer nivell, creatius, apassionats per la feina ben feta i amb un compromís sense reserves amb els seus clients. De l’altra que hagin fet l’aposta de viure i treballar al món rural. Ells són la millor prova que no hi ha més límits al que es pot fer, en i des del territori, que el talent i la capacitat d’acció. Per això des de Cardona han arribat arreu i arribaran on vulguin!

F. Xavier Ballabriga President de la Fundació Cedricat

Per a Òmnium solsonès és un plaer treballar amb E2S; perquè sense perdre el tracte proper i amable, treballen amb una gran professionalitat i rapidesa. Són creatius, agosarats i ens guien pel complicat món de la difusió amb un gran encert. La seva feina està essent clau per al creixement dels premis DRAC.

Per molts anys!

Ramon Segués President d'Òmnium Solsonès

E2S és Il.lusió, optimisme, perseverància i capacitat per a fer realitat un somni mitjançant un projecte que sent com a propi i de manera especial per cada cas, per cada empresa, per cada persona.

Martí i Fina Escola Dansa Solsona

Treballar amb E2S és una experiència poc freqüent. La seva professionalitat i qualitat del seu treball fan que els projectes flueixin cap a un resultat excel·lent.

Nadia Hernández Henche Fundació Francisco Godia

Hem treballat diverses vegades amb la productora E2S (a destacar el cas dels prestigiosos documentals “Emboscats” i “El Setge de Cardona”).

Ens han demostrat saber compaginar el talent creatiu, la seriositat professional i l’empenta. Uns bons companys de viatge amb qui val la pena comptar.

Jordi Ambròs Director d’El Documental, TV3

L’experiència de la Bruixa d’Or amb E2S crec que, amb tota modèstia, la puc donar millor que ningú per aquests motius:

1. Els vaig conèixer fa temps, quan E2S tenia just 2 anys, i vaig dedicar temps a fer-los veure que tenien un futur molt bo.

2. Els conec molt bé per la relació d’anys, i del dia a dia amb ells.

3. Estan al dia, saben transgredir, són seriosos, innovadors i cumplidors.

Xavier Gabriel Propietari de La Bruixa d'Or

Treballar amb E2S és una garantia. L’equip d’E2S té la capacitat d’entendre i analitzar ràpidament les teves necessitats i traduir aquestes en les millors accions per aconseguir els teus objectius. I tot amb una dosi de proximitat i professionalitat.

Montse Xixons Directora de Comunicació

Clients