Reptes

Resolent reptes del packaging amb Lékué i Teixidors

En el marc del III Mirador de Mercat End-User organitzat pel Clúster del Packaging de Catalunya, E2S va dissenyar i facilitar un taller d’innovació creativa per ajudar a trobar solucions als reptes que les empreses convidades proposaven, en aquesta ocasió Lékué i Teixidors.

La sessió, que va tenir lloc al BCD de Barcelona, va comptar la participació de 40 professionals provinents dels clústers del packaging i del disseny, que van col·laborar en l’obtenció de solucions creatives als reptes de packaging de Lékué i Teixidors en relació a la interactivitat amb l’usuari, l’aplicació de noves tecnologies, el disseny i estructura, i la facilitat d’ús.

La mescla de perfils, visions i coneixements, animada amb l’aplicació de mètodes d’innovació creativa, va fer possible que sorgíssin idees molt interessants, de les que Lékué i Teixidors van prendre bona nota.

Els Miradors de Mercat End-User ofereixen un espai de trobada entre els socis del Clúster, empreses del sector en tota la cadena de valor i empreses de client final. D’aquesta interacció se’n genera un millor coneixement de les tendències del consum que impulsen els usuaris i de com les empreses poden respondre a les noves exigències.

El Clúster del Packaging de Catalunya segueix confiant en E2S com a soci creatiu. I volem que sigui per molts anys!