16 d'octubre de 2024

Els Xuklets d’E2S i Neules Sant Tirs, Premi al Valor Compartit en la Nit Gourmet del Food Retail

E2S Creativa i Neules Sant Tirs, conjuntament, hem creat i posat al mercat unes de galetes, els Xuklets, que tenen la capacitat de xuclar els mals rotllos. Una col·lecció divertida i solidària en col·laboració amb l’AFANOC (Associació de Nens i Nenes amb Càncer) que ha guanyat el Premi al Valor Compartit a la IX Nit Gourmet del Food Retail.

Aquestes galetes solidàries han estat creades amb la intenció de tenir un triple impacte:

  • Són boníssimes, elaborades amb una formulació especial de Neules artesanes Sant Tirs.
  • Tenen un storytelling perquè regalar-les aporti bon rotllo i una bona conversa de sobretaula amb qui les vulguis compartir (n’hi ha 12 i cada una amb un xukli diferent com a protagonista).
  • Els beneficis es destinen íntegrament a la Casa dels Xuklis, una residència d’acollida per a famílies que han de desplaçar-se a Barcelona per seguir tractaments oncològics per als seus fills.

El premi es va lliurar durant la IX Nit Gourmet del Food Retail, al Palau de Pedralbes, un esdeveniment que va reunir 300 assistents, entre professionals del sector agroalimentari, gastronòmic i del retail, així com personalitats de la vida pública i política.

Entre els assistents, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Sr. Oscar Ordeig; el conseller d’Empresa i Treball, el Sr. Miquel Sàmper Rodríguez; i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, el Sr. Josep Santacreu Bonjoch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn