4 de novembre de 2012

Consultes espirituals per Skype: una idea d’E2S converteix Mn. David Compte en el ‘rector 2.0’

Imatge del web de 8TV, on es pot visualitzar l’entrevista amb Mn. David Compte íntegrament.

El nou web de Sant Joan de les Abadesses, creat i dissenyat per E2S, ha generat un bon rebombori mediàtic. No és cap gran novetat que un monestir obert al turisme tingui web, ni tampoc que des d’aquest web es pugui conèixer l’activitat de la parròquia. El que sí que ha cridat l’atenció als mitjans és una idea innovadora que vam proposar d’incloure-hi i ens hem encarregat d’implementar: el despatx virtual del rector, via videoconferència (per mitjà de Skype).

Efectivament, el primer en interessar-se pel tema va ser el popular periodista i presentador Josep Cuní. Dins del seu programa 8 al dia (8TV), cuní va entrevistar durant 12 minuts el rector de Sant Joan, mossèn David Compte, qui va aprofitar el reclam del despatx virtual per parlar de tot el projecte de rellançament de la imatge del monestir en el qual ha participat E2S (amb la realització del web i també amb la producció de l’audiovisual de presentació del monument).

El despatx virtual de Mn. David Compte ofereix orientació espiritual i la possibilitat de compartir preocupacions, maldecaps i il·lusions amb els feligresos de la parròquia però també amb qualsevol ciutadà català, independentment de la seva confessió religiosa. Pretén ser una eina d’apropament a la comunitat, en un moment en el qual la societat se sent allunyada del missatge institucional de l’Església.

Podeu tornar a veure l’entrevista a la pàgina web de 8TV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn