20 de febrer de 2009

El DO fa cinc anys al Villarroel

El contingut de nous formats de la XTVL, el Denominació d’Origen, celebra els seus cinc anys aquest dilluns a la Villarroel (Barcelona), i E2S ha estat l’encarregada de muntar la projecció de resum amb una vintena de fragments de programes. A més, Talla Única, la docuficció del laboratori creatiu d’E2S (T’explico una història?), ha estat seleccionada per la XTVL per aquesta projecció històrica.

[youtube]Bi6oEeubnpU[/youtube]

El Denominació d’Origen ha emès més de 110 projeccions durant aquests cinc anys, i s’ha convertit en el marc la major aposta pels nous creadors i la innovació de formats que s’ha fet mai a Catalunya. Des de la seva creació, aquest contenidor ha donat cabuda a propostes de gèneres que van des del documental fins al vídeoart, passant per ficcions d’altíssima qualitat tènica i argumental.

El DO també ha esdevingut un referent per a les grans cadenes de televisió en la recerca de noves línies d’expressió i joves realitzadors amb talent. Un clar indicatiu de la qualitat dels seus programes és, sense cap dubte, els premis i reconeixements que han rebut les seves produccions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn