19 de març de 2009

Caçadors de dominis web

Registre de dominisUna de les nostres grans apostes és la de registrar noms de dominis interessants. En realitat, representen una mínima inversió, però sí que comporten un esforç per pensar quins noms o frases ens poden servir per quan sorgeixi l’oportunitat. Són dominis “macos”, alguns dels quals ens sorprèn que encara no tinguin propietari. Després del domini propi de l’empresa, e2sproduccions.com, vam aconseguir comprar el que correspon a la nostra marca registrada, texplicounahistoria.com ( i tecuentounahistoria.com). Aquest potser és el més conegut, però també comença a guanyar terreny l’altre empresa engegada per E2S, demanarlalluna.com ( o pedirlaluna.com). Pedir la Luna és la web on tots els desitjos es poden fer realitat. Dels somnis, se n’ocupa La Fàbrica dels Somnis, una nova divisió del nostre grup que començarà a operar en els propers mesos i que, com no podia ser d’una altra manera, ja té el domini lafabricadelssomnis.com.

La Fàbrica dels Somnis ha nascut gràcies a la definició que va fer de nosaltres un client, i, si és així, bé ho hem de tenir ben lligat, no? Avui mateix hem adquirit un nou domini: historiesdamor.com. Es tracta d’un nou projecte del que encara no us en podem parlar massa, però que complirà amb una nova aposta per obrir la porta a petits professionals i particulars.

Evidentment, els creadors d’E2S tenen els seus propis dominis, nuriasala.com i danisala.com. Però un dels projectes a mig termini que millors expectatives desperta serà el que respondrà al domini dobleesse.com. Aquesta notícia la tindreu en qüestió de mesos… A menys que descobrim un altre domini i se’ns encengui la bombeta per a un altre projecte…

En tot cas, no us penseu que registrem per registrar. Ho fem perquè hi ha paraules i frases que estem convençuts que han de fromar part de la història d’E2S. S’accepten propostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn