26 de novembre de 2009

E2S, de rodatge a la Sala París del Camp Nou

La Bruixa d’Or. – Markus de Felipe, el nen amb paràlisi cerebral al qual des de l’Acció Social de La Bruixa d’Or s’ha ajudat amb 140.000 euros per al seu tractament a la Xina, és avui molt més feliç. El seu pare, Pedro de Felipe, i la mateixa Acció Social de La Bruixa d’Or van organitzar un acte benèfic a favor d’aquesta causa, a la sala París del Camp Nou (FC Barcelona), i la resposta va ser aclaparadora.

Alguns dels millors futbolistes de la Lliga de Futbol Professional van donar suport a la causa donant les seves samarretes signades, que van ser subhastades a benefici de Markus. Leo Messi es va emportar la palma: un dels assistents a l’acte va aportar 1.800 euros per la samarreta i, després, la va tornar a posar a subhasta. Van seguir altres 1.700 euros, a més d’altres grans quantitats per les samarretes de Raúl, Cristiano Ronaldo, Puyol, Valdés, Casillas i Bojan, entre d’altres.

També van aportar la seva col.laboració cantants (entre ells, Julio Iglesias, Bisbal, Carreras) i altres artistes, a més de la presència de personalitats tan destacades com Johan Cruyff, Joan Laporta o el famós autor de mots encreuats i enigmes Màrius Serra. Presentada pels periodistes Manel Fuentes i Verònica Sanz, la gala va recaptar 31.500 euros en subhasta, més els 70.000 aportats directament per l’Acció Social de La Bruixa d’Or.

Des d’E2S vam treballar per La Bruixa d’Or en el disseny de les invitacions de l’acte i els encarregats d’immortalitzar-lo.  E2S va portar-hi el seu equip de rodatge: el Dani Sala,  el càmera, i la Mireia i la Isabel, les reporteres. Quina patxoca!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2_Z8EIGabPI]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Segueix-nos a LinkedIn